Tervuren

Huishoudelijk reglement

Welkom op onze mooie locatie in Tervuren in de Wandelaarsstraat, gelegen op ongeveer 9 kilometer van de E40.  Hier kunnen de kinderen zich naar hartenlust vermaken en zichzelf ontwikkelen op hun eigen tempo.

Adres & Contactgegevens

Adres: Wandelaarsstraat 15, 3080 Tervuren

E-mail: Inschrijvingen@wereldvanwarm.be

Tel: 0496/35.37.40

Onze filosofie

Welkom in de Wereld van warm – Tervuren, waar we streven naar een warme en liefdevolle omgeving voor kinderen van 0 tot 2,5 jaar. Ons kinderdagverblijf is opgezet om ouders te ondersteunen die, om welke reden dan ook, behoefte hebben aan professionele kinderopvang

Bij Wereld van warm baseren we onze dagelijkse zorg op een aantal fundamentele principes:

1. Respect voor de uniciteit van elk kind: Elk kind is uniek, en bij ons staat uw kind centraal. Onze dagindeling, ruimtes, inrichting en speelgoed zijn allemaal afgestemd op de individuele behoeften van uw kind.

2. Ritme voor zekerheid en veiligheid: We geloven dat ritme kinderen zekerheid, veiligheid en erkenning geeft. Daarom werken we met vaste rituelen en streven we ernaar het ritme van elk kind te respecteren.

3. Kindvriendelijke omgeving: Ons huis is volledig ingericht met oog voor kindvriendelijkheid. Orde en zorg zijn belangrijke waarden voor ons. De inrichting biedt voldoende bewegingsvrijheid, en we hebben een ruime tuin waar buitenspelen wordt aangemoedigd.

4. Stimulering van ontwikkeling: We streven ernaar uw kind op speelse wijze te stimuleren op alle ontwikkelingsgebieden. Spel is voor ons een manier van leren, en we moedigen zelfstandigheid en sociale relaties met leeftijdsgenootjes aan.

5. Hygiëne en goede verzorging: We hechten veel waarde aan een goede en hygiënische verzorging van uw kind. Dagelijks zorgen we voor gevarieerde en aangepaste voeding.

6. Oog voor ontwikkeling: Bij Wereld Van Warm werken we met persoonlijke heen- en weerboekjes waarin we dagelijks alle belangrijke gebeurtenissen noteren. Op die manier willen we een goede communicatie verzekeren. Ouders ontvangen maandelijks een nieuwsbrief en foto’s van activiteiten.

Bij ons streven we naar een familiale, huiselijke sfeer waarin zowel kinderen als ouders zich op hun gemak voelen. Ontdek de warmte en zorgzaamheid van Chloé, Peggy, Iris en Karen!

Bereikbaarheid

Route met de wagen: Autostrade E40 volgen, neem afrit Bertem en volg dan de Tervuursesteenweg 8,2 km richting Tervuren. Aan de rotonde neemt u de eerste afslag naar de Leuvensesteenweg. Slaag daarna linksaf in de Kerkstraat, en rijdt rechtdoor op het volgende kruispunt in de Hoornzeelstraat. Slaag daarna linksaf in de Wandelaarsstraat. De bestemming bevindt zich aan uw rechterkant.

Parkeren: In de wandelaarsstraat kan u een aantal betalende parkeerplaatsen vinden. Deze plaatsen zijn betalend van 9u tot 18u. De eerste 30 minuten parkeren zijn gratis, indien u er langer staat zijn deze betalend.

Ik kom met de fiets: U kan uw fiets even stallen op de koer voor het kinderdagverblijf. Open het poortje en vergeet dit niet te sluiten na dat u uw fiets heeft geplaatst.

Afstand van scholen in de buurt

Nederlandstalige scholen

Nederlandstalige Gemeenteschool De Letterbijter:

Heilig Hartcollege Tervuren

Basisschool De Kattensprong Tervuren

Lagere en Kleuterschool Mariaschool

Gemeentelijke Basisschool Tervuren

Gemeentelijke Basisschool Moorsel

GBS Vossem

Franstalige scholen

Ecole communale francophone La Fermette:

School Notre-Dame de la Trinité:

Institute Saint-Georges

Steinerscholen

Steinerschool Tervuren

Internationale scholen

International Montessori Schools – Wezembeek-Oppem

International German School

International Montessori Schools – Tervuren ‘Savoorke’

International Montessori Schools – Tervuren ‘Rotselaerlaan’

ISF Tervuren International School

The Courtyard International School

Elementary and Kindergarten Duisburg St. Anne School

The British School of Brussels

Praktische info

Openingsuren:

maandag: 7:00 – 18:00

dinsdag: 7:00 – 18:00

woensdag: 7:00 – 18:00

donderdag: 7:00 – 18:00

vrijdag: 7:00 – 18:00

zaterdag, zondag en feestdagen gesloten

Faciliteiten: 

18 plaatsen voor opvang

Speciale zorgen mogelijk (in samenspraak met het team)

Buitenspeelruimte

Dagprijs:

IKT (inkomensgerelateerd)

inschrijven via inschrijvingen@wereldvanwarm.be

nl_BENL