Welkom!

Beste ouders,

Hartelijk dank voor het kiezen van de Wereld van Warm als de plek voor de zorg en opvang van jullie kind. We waarderen het vertrouwen dat jullie in ons stellen en kijken ernaar uit om samen te werken aan de welzijn en ontwikkeling van jullie kind.

Jullie inschrijving markeert het begin van een spannende reis, vol nieuwe vriendjes, leerzame ervaringen en kostbare herinneringen. Ons team van professionele en liefdevolle medewerkers staat klaar om jullie kind met open armen te ontvangen en te omringen met zorg en aandacht.

We streven ernaar om elke dag een positieve en betekenisvolle impact te hebben op het leven van jullie kind. We zullen samen lachen, leren en groeien, en we hopen dat jullie je snel thuis zullen voelen binnen onze kinderopvanggemeenschap.

Nogmaals bedankt voor jullie keuze voor Ons Kinderdagverblijf. We kijken uit naar een prachtige reis samen!

Voor jullie inschrijving te vervolledigen moeten jullie nog jullie gegevens achter laten zodat er een contract kan opgesteld worden. Kies hieronder of je je wilt inschrijven voor vrije prijs of IKT. (Weet je niet welk van jullie van toepassing is? Neem dan contact op met de verantwoordelijke.)

nl_BENL